Over Daycore

Daycore is een jong en energiek bedrijf, opgericht in 2015 en ontstaan door het samenvoegen twee creatieve brains;

Shirley, sinds 2007 onderneemster met ruim 20 jaar ervaring in de grafische industrie. Zowel als reclameproducente en als grafisch ontwerpster.

Andre, sinds 1997 ondernemer als installateur met ruim 32 jaar ervaring in de utiliteitsbouw, het installatiebedrijf bestaat al sinds 1973 en voert alle bouwkundige werkzaamheden in eigen beheer uit.

Onszelf noemen wij soms ook wel de sfeermakers!

Wat we doen?
Onszelf noemen wij soms ook wel de sfeermakers!

Wij creëren en brengen het gewone tot iets bijzonders!

Het begon allemaal met een krappe doucheruimte van 80 x 90cm, door hier een visual in te plaatsen creëerde we letterlijk een “visuele zee” van ruimte.

Doordat wij alle denkbare designs kunnen printen op een ruim scala aan producten, zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kunnen wij je huis of werkomgeving decoreren met de dingen die jij wilt! Ook die ene muur, met die precieze maten, kunnen wij voorzien van de perfecte afwerking. Zelfs op locatie!

We leveren naast behang ook dat leuke kussen wat je niet kon vinden, maar wat juist zo leuk past bij de rest van je inrichting!

Waar passen we het toe?
Ja, waar eigenlijk niet…? Bijvoorbeeld op je werk, daar waar je vele uren van de dag bent… Stel je jouw bedrijf eens voor, daar waar je de eerste indruk wilt maken op een klant die je graag binnen wilt halen. Of wil je juist die ontspannen werksfeer creëren?

Het creëren van sfeer is eigenlijk het belangrijkste wat er is! Want als de sfeer goed is, zijn je medewerkers positief. Als je medewerkers om je heen positief zijn, wordt een dag naar je werk opeens een dag vol enthousiasme. Hierdoor wordt ondernemen ineens een stuk gemakkelijker en leuker.

Wij creëren zowel binnen als buiten de perfecte sfeer om jou te helpen die zakelijke deal met gemak binnen te halen.
Of thuis, waar je knus op de bank met je familie die mooie herinneringen wil maken of juist wilt herbeleven. Weet je bijvoorbeeld nog die ene vakantie? Of die fantastische dag aan het strand, waar jullie die mooie foto hebben geschoten?
Haal dat blije gevoel in huis, wij zorgen ervoor dat die momenten van geluk worden vastgelegd op behang, kussens, zitzakken, wandpanelen of dat geweldige wandkleed wat net de sfeer positief veranderd in je huis.